Köszönjük, hogy részt vettetek a

BNI és a Medical Healing Point Egészségnapján!

2024. január 20-án közel 60 BNI tag vett részt a 411-es Medical Healing Point Egészségközpont és a BNI Központ által szervezett Egészségnapon. Ez volt az első ilyen kísérlet arra, hogy foglalkozzunk a BNI tagok testi-lelki egészségével egy egész napos rendezvény keretein belül.

El kell, hogy mondjuk:

az Egészségnap kiválóan sikerült, hasznos dietetikai, kineziológiai és hagyományos kínai orvoslással kapcsolatos informatív előadásokon vehettünk részt, valamint kipróbálhattunk az Egészségközpont kezeléseit, beszélgethettünk orvosokkal, reflexológusokkal, manuálterapeutákkal, pszichológusokkal/kineziológusokkal. A dietetikusok kimérték biorezonancia segítségével az aktuális egészségügyi állapotunkat és elláttak hasznos tanácsokkal már ami 15 percbe beleférhet egy-egy szakértőnél.

Aki itt volt, biztosak vagyunk benne, hogy képet kaphatott a Medical Healing Point szemléletéről, a betegségek alternatív, természetesen módon történő kezelésről és az egészségmegőrzés fontosságáról.

Egy-egy kezelés között finom kávékat, eredeti kínai teákat és egészséges, dietetikusok által ellenőrzött sütiket, pohárdesszerteket és finomabbnál finomabb quiche-ket kóstolhattunk meg a rendelő saját presszójában.

Remek alkalom volt arra is, hogy régen látott és új BNI tagok is megismerkedhessenek ezen a napon egymással, szuper hangulattal és feltöltődve távoztak a résztvevők.

Íme egy kis képi ízelítő az eseményről és tekintsétek meg videónkat is az eseményről:

Szeretnénk ebből hagyományt teremteni, ezért 2024. november 9-én várunk mindenkit sok szeretettel a II. BNI-MHP Egészségnapra! Már most írjátok be a naptárotokba!

És, hogy kikkel találkozhattok év végén?:

Négyszemközti beszélgetéseken való részvételi lehetőség

Regisztráció, jelentkezés

Ez a zártkörű esemény díjmentes, kizárólag BNI tagoknak és családtagjaiknak szól, viszont a részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációdat Miklós Katalinnál jelezd kérlek, hogy időben le tudd foglalni azokat a kezeléseket, amelyeken szívesen részt vennél. A kezeléseken való részvételi lehetőség limitált, ezért fontos, hogy minél hamarabb vedd fel a kapcsolatot Katalinnal.

Jelentkezés kizárólag Katalinnál lehetséges: [email protected] email címen vagy a +36202767419 telefonszámon!

Egészségközpontunk megközelítése

Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.

A teremgarázsban díjmentesen lehet parkolni 10 fő részére az esemény alatt, a parkolás érkezési sorrendben történik, foglalásra viszont nincs lehetőség. A legközelebbi parkolót a Mamut 1-ben találják, ami 5 perc sétára található a központtól, de a környéken hétvégén a parkolás ingyenes.

Cím:  1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Az MHP coffee and more kávézó nyitva tart a rendezvény ideje alatt, várunk sok szeretettel a város legjobb speciality kávéival, eredeti kínai teaválogatásokkal és egészséges reggelikkel, szendvicsekkel, süteményekkel/pohárdesszertekkel.