Szolgáltatásaink
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
Szolgáltatásaink

F-SCAN technológia

Magyarországon szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt kezelési módszer az immunrendszer megerősítésére. Ez egy parazitaírtó terápia, melynek segítségével több, mint 250 kórokozó név szerinti szűrése lehetséges a frekvenciák alapján.


Az F-SCAN, a svájci fejlesztésű, Zapper technológia része, mely a visszacsatolás elve szerint működik. Minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos, a saját fajához képest tipikus frekvenciát. Ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, így az egy idő után elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát; nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul!

Az F-SCAN, a biorezonanciás termékek korát jóval meghaladóbb, sokkal innovatívabb készülék! Ugyan nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal egyértelműen igazolható és azonos vizsgálatot végez. Magyarországon nagyon kevés ilyen típusú rezgés generátor van forgalomban és használatban, de nagyon büszkék vagyunk, hogy abból a kevésből is az egyik, egészségközpontunkban, a Medical Healing Point-ban található.

A számítógép vezérelt készülék, bizonyos feszültségnél kiszűri a szervezetben lévő rossz parazitákat, így lehetőség nyílik akut és krónikus fertőzések, bakteriális, vírusos, gombás betegségek kezelésére is. Pl.: mandulagyulladás, méhnyakgyulladás, hüvelyi fertőzések, megfázás, influenza, fülgyulladás, húgyúti fertőzések, szemölcsök kezelésére.

Hko Kivizsgalas

HKO kivizsgálás

Hko Kivizsgalas Bizonyított tény, hogy a hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb felismerhetők az egyes betegségekre utaló jelek, még a kínzó panaszok megjelenése előtt. A kivizsgálást követően teljes képet kap jelenlegi egészségi állapotáról.

Mma Kivizsgalas

MMA kivizsgálás

Mma Kivizsgalas Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non-invaziv módon vizsgálja át, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, az EKG-hoz hasonló módon.

Power Plate

Power Plate

Power PlateÚJ terápiás módszer neurológiai betegségek, oszteoporózis kezelésére, izomépítés elősegítésére.

Akupunktura

Akupunktúra

Akupunktura A hagyományos kínai gyógyászat több mint 2000 éve alkalmazza az akupunktúra módszerét, amellyel a legkülönbözőbb betegségek gyógyíthatók.

Relaxacios Kezeles

Relaxációs fejlesztés

Relaxacios KezelesA szó valamikor régen azt jelentette, "szabadon engedni a rabot". Hétköznapi jelentése mára módosult, az izmok ellazításának következtében létrejövő szellemi és érzelmi ellazulást, felszabadulást értjük alatta.

Homeopatia

Homeopátia

Homeopatia A homeopátia 220 éves tapasztalatokon nyugvó természettudomány és gyógyítói módszer. A világon milliók használják, köztük tradicionálisan az angol, holland uralkodó ház tagjai.

Gyogyszereszeti Tanacsadas

Gyógyszerészeti tanácsadás

Gyogyszereszeti Tanacsadas Mit tegyünk, ha már tisztában vagyunk vele, milyen nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok hiányoznak szervezetünkből, ám nem tudunk eligazodni az étrendkiegészítők széles palettáján?

Melynyirokmasszazs

Mélynyirok revitalizáció

Melynyirokmasszazs Speciális teljes test kezelés, amely a meridiánokban bekövetkezett energia blokkok feloldását segíti elő. Ezáltal a szervezetben jelentősen javul a sejtek kommunikációja, beindul a méregtelenítés, javul a közérzet, beindul a fogyás, átalakul a narancsbőr.

Lazito Masszazs

Lazító masszázsok/kezelések

Lazito Masszazs A lábak kezelése során a stresszből adódó feszültség oldódik, a szervezet ellazul és a kimerült test tartalékai feltöltődnek.

Nyak Derek Protokoll

Nyak/derék protokoll

Nyak Derek Protokoll A merev nyak, fájó derék vagy befagyott váll beszűkíti a mozgást, megkeseríti a hétköznapokat. Központunkban kifejlesztettünk egy módszert ezek hatékony kezelésére.

Kinai Gyogymasszazs

Gyógyító masszázsok/kezelések

Kinai Gyogymasszazs A masszázs kezeléseket magasan kvalifikált szakembereink végzik, komoly elméleti és gyakorlati tudásukat, tapasztalatukat a holisztikus szemléletmód és a tradicionális kínai orvoslás együttes elemeivel alkalmazzák.