Blog
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
Blog

A tökéletes ajándékot megtalálni nem egyszerű feladat, főleg így az év vége közeledtével... Szeretnénk valami kreatív, személyre szóló ajándékot, de egyre több a teendő, az év végi hajtásban sokszor csak gyorsan veszünk valami előre elkészített csomagot, majd mint minden évben megígérjük magunknak, hogy jövőre tényleg kitalálunk valami hasznosat. Ismerős? 

Legyen idén másképp, ebben segítünk mi! Cikkünkben sorra vesszük, milyen élményekkel lepheti meg családját.

A relaxációs fejlesztés az agy és a test olyan speciális nyugalmi állapotát használja fel, amelyben a test a lélek és az elme működésének összhangja formálható, ki- illetve átalakítható.

Ismerjen meg egy hatékony fájdalomcsillapító manuálterápiás módszert, a TuiNa, vagy más néven kínai gyógymasszázst.

14 + 1 kérdést és választ gyűjtöttünk össze a kínai gyógymasszázs eredetéről, hatásairól, előnyeiről. Akár páciensként keres egy hatékony gyógyító masszázsfajtát, akár masszőrként vagy természetgyógyászként szeretne elsajátítani egy egyedülálló masszázstechnikát, biztosítjuk, jó helyen jár.

Gyógyulásom története című sorozatunkban pácienseink történetei elevenednek meg az olvasó szemei előtt. Mérhetetlen boldogság számunkra, ha segíthetünk a gyógyulásban, és példa lehet másoknak, akik esetleg hasonló helyzetben vannak, hogy van kiút.

Mindet az akupunktúráról egy helyen, szakértőktől

Összegyűjtöttük az akupunktúrával kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és válaszokat, amelyeket két részes sorozatunkban osztunk meg veletek. 

Biztosan ismerős a helyzet: nyakfáldalom, vállfájdalom, derékfájdalom... jót tenne egy masszázs. Stresszes mindennapok, mindent elborító feladatlisták, jólesne egy kényeztető masszázskezelés. 

A következő lépés sem ismeretlen, keresünk egy masszázs szalont vagy jónak ígérkező masszőrt. De biztos, hogy a panaszunknak, állapotunknak megfelelő masszázsban lesz részünk? 

Fontos! Mielőtt választunk, tájékozódjunk a különböző masszázsfajták és hatásuk tekintetében, nehogy tovább rontsunk a helyzeten. Ebben segítünk mi, három részes cikk sorozatunkban bemutatjuk a leghatékonyabb technikákat, csak győzzön utána választani. 

hmedical.hu - Visszahívást kérek!

Visszahívást kérek
További információért hívja asszisztenseinket az alábbi telefonszámon:
06 30... KATTINTSON!